Select language

  • Hero

Flekswerk regelt het!

Uitzenden

Seizoenswerk? Een zieke medewerker? Een vakantiekracht? Of misschien een flexibele schil in uw organisatie zonder de arbeidsrechtelijke risico’s te hoeven dragen. Dan is een uitzendkracht een prima tijdelijke oplossing. Flekswerk zoekt voor u een geschikte medewerker die tijdelijk bij u tewerkgesteld wordt.

Bij het inlenen van uitzendkrachten in fase 1 en 2 is Flekswerk uitzendbureau formeel de werkgever. De contractuele risico’s zijn voor onze rekening en wij verzorgen de gehele (salaris)administratie. En op basis van de werkelijk gewerkte uren ontvangt u een factuur.

  • Voordeel
  • Geen discussie over uurloon deze is gelijk aan het eigen personeel
  • Tijdelijk dienstverband
  • Geen ziekte risico
  • Geen loonadministratie

Payrolling

U werft uw eigen tijdelijke personeel en laat ons dat weten. We nemen de administratieve afhandeling plus de juridische risico’s over. Dat betekent: geen omkijken meer naar de arbeidsrechtelijke en juridische risico’s van flexwerkers, waaronder ziekteverzuimrisico, uitvoering van de Wet Poortwachter en ontslagregelingen. En dankzij de gewaarborgde certificering is er geen sprake van ketenaansprakelijkheid. Door de mogelijkheid van een g-rekening voorkomt u het risico op naheffingen van de belastingdienst door niet gedane loonafdrachten.

Loonadministratie uitbesteden

Flekswerk kan u ook ontzorgen in de loonadministratie

De werkwijze van Flekswerk is eenvoudig. U levert de mutaties aan op de manier die het beste bij u past en u ontvangt binnen 24 uur de volledig verwerkte loonadministratie retour. Het verzorgen van de loonadministratie wordt door ondernemers vaak gezien als ongewenste administratieve rompslomp die tijd kost. Met het uitbesteden van de loonadministratie aan Flekswerk wint u tijd die u aan uw core business kunt besteden. Het personeel blijft op uw eigen loonlijst staan en wij verzorgen de loonadministratie. Ook als u meerdere ondernemingen heeft kunnen wij uw loonadministratie voeren.

Per periode ontvangt u van ons salarisstroken, journaalposten voor uw boekhouding en betaaloverzichten voor het uitbetalen van salaris. Mocht u andere wensen hebben aangaande rapportages, dan kunnen wij die op verzoek verstrekken. Flekswerk kan ook uw digitale loonaangifte bij de belastingdienst verzorgen, zodat die nooit meer te laat wordt ingediend.

Wilt u ook tijd besparen, neem dan contact met ons op en maak een afspraak met een van onze medewerkers om een en ander te bespreken. Wij kunnen daarna direct aan de slag om uw loonadministratie te verzorgen.

Cicero
Nbbu
Sna
Apg